Auto van vlogger in brand gestoken in Hilversum

HILVERSUM – De auto van vlogger Youness is in de nacht van dinsdag op woensdag in brand gestoken. De auto raakte door de brand zwaar beschadigd.

De brandweer van Hilversum kreeg even voor één uur de melding van een voertuigbrand aan De Kupstraat. Ter plaatse stond het voertuig van de vlogger in brand. De brandweer heeft de brand geblust.

Vlak naast de auto werd een fles gevonden met vermoedelijk brandbare vloeistof. De politie zette een deel van de straat af en startte een onderzoek. Een avond eerder had men ook al geprobeerd de auto in brand te steken, maar dit mislukte.

In 2017 kwam de vlogger in het nieuws nadat hij ontsnapte aan een liquidatiepoging op kerstavond in Hilversum bij de Esso aan de Soestdijkerstraatweg. in 2018 kwam de vlogger opnieuw in het nieuws in verband met een zedendelict.