Levenloos lichaam aangetroffen in Hilversums Kanaal

HILVERSUM – In het Hilversums Kanaal is donderdagmiddag een levenloos lichaam aangetroffen. De Vreelandseweg (N201) werd vanwege het incident afgesloten.

Rond drie uur werden de hulpdiensten waaronder brandweerduikers en een traumahelikopter opgeroepen voor een melding van een persoon te water. Ter plaatse werd het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Brandweerduikers hebben het lichaam uit het water gehaald.

Vanwege het incident werd de Vreelandseweg (N201) tussen Hilversum en Intratuin volledig afgesloten. De politie doet ter plaatse onderzoek. In de omgeving werd al de hele middag gezocht naar een vermiste man uit Loosdrecht. Of het om de vermiste man gaat is niet duidelijk, de politie kan nog geen uitspraken doen over de identiteit.