Auto met stoffelijk overschot bij Witte Bergen

EEMNES – Op het parkeerterrein van Hotel Witte Bergen is donderdagavond een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie is direct een onderzoek gestart.

In een personenauto welke achterin op het parkeerterrein aan de Rijksweg stond werd het levenloos lichaam van een 34-jarige vrouw aangetroffen. Agenten maakte rondom de auto een Plaats Delict, de brandweer kwam ter plaatse met afscherming.

Medewerkers van de recherche en de Forensische Opsporing (FO) kwamen ter plaatse om onderzoek te doen. De politie houdt rekening met een misdrijf.

De vrouw was al een week vermist, ze zou voor het laatst gezien zijn op een camping in Voorthuizen. De politie heeft vrijdag een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor mogelijke betrokkenheid.