Vermist meisje aangetroffen in ouderlijk huis

UPDATE : de 17-jarige Karlijn uit Arnhem die sinds maandag werd vermist, is donderdagmiddag teruggevonden in haar ouderlijk huis in Arnhem. Ze werd levend en in onbekende toestand naar het ziekenhuis overgebracht, meldt de politie.

LANDELIJK – De politie heeft een Amber Alert ingezet in de zoektocht naar de vermiste Karlijn (17). Al dagen zet de politie alles op alles om haar te vinden. Tot dusverre ontbreekt helaas ieder spoor van Karlijn. De politie en haar ouders maken zich ernstige zorgen om haar gezondheid.

Vermist
Karlijn vertrok op maandagmiddag 25 oktober van huis in Arnhem. Het meisje is voor het laatst gezien in Heveadorp, ten westen van Arnhem. Zij heeft een mager postuur 1.65m bruin haar en draagt een beige hoodie met karamel bruine letters, zwarte Adidas sportbroek met drie witte strepen en Adidas gympen. Zij heeft vermoedelijke een witte deken bij zich.

Zoekactie
Op maandag is er via Burgernet eerst in Arnhem een oproep gedaan om naar het meisje uit te kijken. Dinsdag is zo’n zelfde oproep verspreid in de omgeving van Heveadorp, omdat er tips binnenkwamen dat ze in die omgeving was gezien. Rond Heveadorp is dinsdag ook uitgebreid gezocht. Dinsdagavond hebben we de foto van het meisje gedeeld, in de hoop dat er meer tips zouden komen. Sindsdien is er uitgebreid gezocht in de omgeving van Arnhem, Oosterbeek, Heveadorp, Bennekom, Ede, Harskamp en Otterlo. Veelal op basis van binnengekomen tips. Maar helaas zonder resultaat.

Elders in het land
Inmiddels is het gezien de verstreken tijd goed mogelijk dat Karlijn naast de genoemde zoekgebieden elders in het land is. Daarom zet de politie wederom een nieuw middel – het Amber Alert – in om haar te vinden. Mensen die haar zien vragen we om direct 112 te bellen. Andere tips mogen naar de opsporingstiplijn: 0800-6070. Alle informatie, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek naar de vermissing.