Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning

HILVERSUM – Hulpdiensten zijn vrijdagavond enige tijd in de weer geweest met een verward persoon. Een arrestatieteam moest er aan te pas komen om de man te arresteren.

Even over negenen werden de hulpdiensten, waaronder brandweer, politie en ambulance opgeroepen. Bij een woning aan de Jan van der Heijdenstraat zou een man gedreigd hebben zichzelf iets aan te doen. Een speciaal hoogtereddingsteam van de brandweer kwam eveneens ter plaatse om een luchtkussen klaar te zetten, voor het geval de man uit het raam zou springen.

Ook het arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) kwam ter plekke. Nadat het arrestatieteam naar binnen was gegaan werd de man na enige tijd geboeid vanuit de woning in een politiebusje gezet en afgevoerd. Nog geen week geleden werd er ook al een verward persoon uit een woning in de vitusbuurt gehaald.