Ongeval bij spoorwegovergang in Bussum

BUSSUM – Het treinverkeer tussen Hilversum en Naarden is dinsdagavond enige tijd gestremd geweest door een ongeval. Twee personenauto’s kwamen bij de overweg in botsing met elkaar.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Generaal de La Reijlaan en de Stationsweg – Vlietlaan. Twee personenauto’s kwamen hier met elkaar in botsing. Een van de voertuigen kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal bij de spoorwegovergang. De paal boog hierdoor over het spoor waardoor treinen niet konden rijden.

Het tweede voertuig kwam tientallen meters verder tot stilstand aan de Vlietlaan. De voertuigen zijn vermoedelijk met hoge snelheid op elkaar zijn gebotst. Er raakte niemand gewond. Beide voertuigen moesten afgesleept worden. ProRail heeft de overweg weer vrij gemaakt waarna treinen weer konden rijden.