Fietsster ernstig gewond bij ongeval

HILVERSUM –  Een fietsster is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

Het ongeval vond rond kwart voor vier plaats bij de oversteek Kleine Drift met de Minckelersstraat. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De automobilist is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Ter plekke heeft de politie onderzoek gedaan naar de toedracht, de Beatrixtunnel was vanwege het ongeval afgesloten vanuit het centrum.

Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam per traumahelikopter ter plaatse. De piloot vloog enkele rondjes rondom het ongeval opzoek naar een plaats om de landing in te zetten. Uiteindelijk landde de helikopter op een parkeerterrein tussen de Larenseweg en de Geuzenweg. De helikopter trok veel bekijks.