Verdachten aangehouden na schietincident in Hilversum

HILVERSUM – De politie heeft maandagavond twee personen aangehouden na een schietincident. Het incident vond rond half elf plaats aan de Diependaalselaan.

De politie kwam op een melding af van schoten die gehoord waren. Een getuigen zag kort daarna een witte bestelauto wegrijden. De politie wist deze op de Oud Loosdrechtsedijk klem te rijden. Twee personen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident.

Aan de Diependaalselaan tussen de Geraniumstraat en de Bosdrift startte de politie een onderzoek. Er werden op de rijbaan een aantal hulzen aangetroffen. De Diependaalselaan was vanwege het onderzoek enige tijd afgesloten voor verkeer. Er raakte niemand gewond het is ook nog onduidelijk waarop er geschoten is.

UPDATE :  Politie Gooi en Vechtstreek laat weten dat de gevonden munitie waarschijnlijk bestaat uit knalpatronen. De twee verdachten zitten nog vast. Het blijkt te gaan om een 41-jarige Hilversummer en een acht jaar oudere man zonder vaste woon- of verblijfplaats.