Forensische Opsporing doet onderzoek na brand

HILVERSUM – Bij een woning aan de Zevenbergen is de politie een onderzoek gestart. Vannacht woedde er kort een brand bij de woning.

De brandweer werd in de nacht van woensdag op donderdag rond half drie opgeroepen voor een woningbrand. Ter plaatse bleek er brand te woedde bij de voordeur. De brandweerlieden hadden het vuur snel geblust. De woning liep wel veel rookschade op.

Buurtbewoners hoorde kort voor de brand een knal. Of dit door een explosie kwam of door een steen welke tegen het voorruit werd gegooid is onduidelijk. Ook een ruit op de eerste verdieping lijkt te zijn ingegooid. De bewoners waren ten tijden van de brand gelukkig niet thuis.

De woning werd vannacht bewaakt door de politie. De Forensische Opsporing (FO) heeft vanmorgen uitgebreid onderzoek gedaan in en om de woning. Ook werd er een buurtonderzoek gedaan.