Automobilist spoorloos na eenzijdig ongeval N524

HILVERSUM – Aan de Naarderweg N524 tussen Hilversum en Bussum is woensdagavond een voertuig op z’n kop in een greppel aangetroffen. Van de bestuurder ontbreekt ieder spoor.

Hulpdiensten werden omstreeks elf uur opgeroepen voor het ongeval nabij de natuurbrug. Ambulance, brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Na onderzoek bleek er echter geen slachtoffer bij het voertuig aanwezig. Een zoektocht met o.a een warmtebeeldcamera leverde niks op.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. De automobilist is vermoedelijk van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Hierna kwam het voertuig ondersteboven in de greppel tot stilstand. De politie zal onderzoek doen naar de bestuurder van het voertuig. Het wrak is door een berger geborgen en afgesleept.