Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding met auto

NAARDEN – Een scooterrijder is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval. De scooterrijder werd aangereden door een personenauto.

Even voor vier uur ging het mis aan de Burgemeester Jur. Visserlaan. Een automobilist die met zijn voertuig een veegwagen wilde inhalen had geen rekening gehouden met een tegemoetkomende scooterrijder. De scooterrijder kon geen kant op en botste frontaal op het voertuig.

De scooterrijder raakte bij het ongeval ernstig gewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een omstander welke het slachtoffer te hulp schoot werd tijdens het hulpverlenen zelf niet lekker. De omstander is eveneens naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en het ongeval in kaart gebracht.