Melding woningoverval Laren blijkt conflict

LAREN – Aan het Klooster in Laren werd dinsdagochtend een melding gedaan van een woningoverval. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk.

Bij de politie kwam de melding van de overval om vijf uur binnen. De politie is ter plaatse gekomen en direct een onderzoek gestart. Agenten hebben de kruising van het Klooster met de Kloosterweg afgesloten met politielinten.

Enkele kledingstukken welke op straat lagen bij een hoekwoning werden veiliggesteld. Een ambulance kwam vanaf de Ericaweg langsrijden met een patiënt achterin. Of de ambulance iets met de overval te maken heeft is nog niet duidelijk.

Geen overval
De politie laat inmiddels weten dat na onderzoek het niet blijkt te gaan om een woningoverval. Het zou gaan om een conflict binnen huiselijke sfeer. De politie heeft de zaak in de behandeling en doet verder geen mededelingen over het voorval.