Politie doet onderzoek naar schietincident Laapersveld

HILVERSUM – Het Laapersveld is woensdag aan het begin van de avond ontruimd. En ruzie waarbij mogelijk schoten gelost waren ging hieraan vooraf.

Rond zes uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er schoten waren gehoord bij het Laapersveld. Een Agent kwam poolshoogte nemen in een kogelwerend vest. Al snel begon hij met het afzetten van het gehele park. Hierna kwamen de politievoertuigen van alle kanten aan scheuren.

Een getuige had even daarvoor gezien dat er ruzie was in het park. Een persoon zou daarbij een paar flinke klappen gekregen hebben van een groepje jongeren met scooters. Ook volgde er circa zes knallen. Hierna vertrok de groep, ook de persoon die klappen had gekregen.

De politie is in het park een onderzoek gestart. Mensen die in het park aanwezig waren werden gevraagd of zij iets gezien hadden. Hierna moest iedereen het park verlaten.