Man en kind op fiets naar ziekenhuis na ongeval

HILVERSUM – Aan de Jan van der Heijdenstraat heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een fietser met een kind in een kinderzitje werden hier aangereden door een automobiliste.

Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden rond kwart voor drie opgeroepen voor het ongeval. De fietser is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het kind werd voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Het rijbewijs van de automobiliste werd door de politie ingevorderd. De dochter van de automobiliste was het hier niet mee eens en sprak haar ongenoegen uit omdat het helemaal niet duidelijk was wat er gebeurd was, zij werd later door de politie verzocht te vertrekken.

Volgens de politie werd het rijbewijs ingevorderd omdat de automobiliste een verwarde indruk maakte. De verkeersongevallenanalyse  (VOA) van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.