Bestuurder crasht tegen geparkeerde auto’s

HILVERSUM – Aan de Gijsbrecht van Amstelstraat heeft vrijdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Het ongeval vond even voor negen uur plaats ter hoogte van de Oude Loosdrechtseweg.

Een voertuig kwam hier volgens omstanders met hoge snelheid uit westelijke richting. Bij de kruising week hij uit voor een bezorgscooter. De bestuurder kwam hierdoor met zijn voertuig aan de andere zijde van de weg in botsing met twee geparkeerde voertuigen. Het voertuig kwam vervolgens zo’n vijftig meter verder tot stilstand.

Het slachtoffer kon zelfstandig uit zijn voertuig komen. Hij is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bij de politie ontstond enige paniek omdat de twee geparkeerde voertuigen elektrisch waren. Er zou volgens de agenten een groot explosiegevaar zijn. De brandweer kwam hiervoor ter plaatse, na een korte controle vertrokken de brandweerlieden weer.