Politie doet inval bij woning in Hilversum

HILVERSUM – In een woning aan de Kolenstraat is donderdagmiddag een politie-inval geweest. Daarbij zou een persoon zijn aangehouden.

Bij de inval was veel politie op de been en ook waren er honden aanwezig. Ook zou er volgens getuigen iemand zijn aangehouden. De politie is nog tot laat in de avond bezig geweest met een huiszoeking. Ook de forensische opsporing was hierbij enige tijd aanwezig.

De politie wilde nog niks kwijt over de inval, het zou te maken hebben met een lopend onderzoek.

Met handboeien en masker afgevoerd
Lezers van Regio14 meldde dat er die middag rond het tijdstip van de inval ook een arrestatie plaatsvond om de hoek. Een team van zo’n 8 personen in burger werkte op het Achterpad tussen de Oude Haven en de Mauritslaan een persoon tegen de grond. Hierna is deze snel met handboeien en masker afgevoerd in een BMW met donkere ramen.