Bestuurder spoorloos na zware crash N201 Hilversum

HILVERSUM –  Bij een ongeval op Vreelandseweg (N201) is woensdagavond een flinke ravage ontstaan. Een automobilist ramde een aantal bomen en twee auto’s.

Even voor half elf ging het mis toen een automobilist, komende vanuit Hilversum, in de flauwe bocht richting Kortenhoef drie bomen raakte. Het voertuig schoot vervolgens de weg over en ramt twee tegemoetkomende voertuigen. Het voertuig kwam circa 80 meter verderop tot stilstand.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en kregen te horen van getuigen dat de automobilist weggerend zou zijn. Hulpdiensten begonnen daarop direct een zoektocht in de berm langs de N201. Duikers zochten in het water van het Hilversums kanaal naar een eventueel slachtoffer.

Niet veel later werd duidelijk dat de bestuurder in paniek naar huis was gevlucht. De ambulances gingen snel naar zijn adres. Het slachtoffer is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De inzittenden van de twee tegemoetkomende voertuigen kwamen met de schrik vrij.

Het wegdek lag bezaaid met auto onderdelen, in de berm naast het fietspad werd het motorblok van het voertuig gevonden. Door de enorme ravage en de opruimwerkzaamheden is de Vreelandseweg tot diep in de nacht afgesloten geweest voor verkeer.