Auto op zijn kop in het water bij Anna’s Hoeve

HILVERSUM – Aan de Weg Over Anna’s Hoeve is maandagochtend een auto te water geraakt. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter rukten massaal uit.

Het eenzijdige ongeval vond rond half zeven plaats. Hulpdiensten werden als eerst naar de A27 gestuurd maar al snel bleek dit niet correct. De politie, brandweer, meerdere ambulances en een traumateam spoedden zich naar de Weg Over Anna’s Hoeve. Ter plaatse ging de brandweer op zoek naar inzittenden van de auto, die werden niet gevonden.

De bestuurster bleek zelf uit haar voertuig gekropen te zijn en naar huis gerend. De vrouw is thuis nagekeken door het ambulancepersoneel, ze kwam met de schrik vrij. Gladheid is vermoedelijk de oorzaak van het ongeval. Het voertuig raakte door het ongeval total loss en is door Bergnet geborgen.