Man in hoofd geraakt bij schietincident in Hilversum

HILVERSUM – In de omgeving van de Weg op de Egelshoek is vrijdagavond een man beschoten. Onduidelijk is nog wat er precies is voorgevallen.

Rond kwart over zeven kwam er bij de politie een melding binnen van een gewonde man op straat. Politie en ambulances spoedden zicht naar de locatie nabij het vliegveld. Hier werd een man aangetroffen met een schotwond in het hoofd. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met spoed naar het AMC in Amsterdam vervoerd.

Vanaf de Statenweg liep er een bloedspoor naar de Weg op de Egelshoek. De omgeving is daarom afgezet en Forensische opsporing kwam ter plaatse om onderzoek te doen. Ook een speurhond werd ingezet om sporen te zoeken. Aan de Statenweg zouden kogelhulzen zijn aangetroffen. De politie onderzoekt nog wat er zich precies heeft afgespeeld.