Gewonden bij zwaar ongeval in Huizen

HUIZEN – Bij een zwaar ongeval zijn donderdagavond vier gewonden gevallen. Een persoon raakte daarbij ernstig gewond.

Het ongeval vond even voor half negen plaats op de kruising van de Crailoseweg met de Naarderstraat. Twee personenauto’s kwamen hier door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

Hulpdiensten waaronder de brandweer en ambulances spoedde zich naar het ongeval. Een persoon zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Alle inzittenden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een persoon raakte ernstig gewond, de drie andere liepen lichtere verwondingen op.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De rode auto welke een eigen instagram account heeft was even daarvoor bij een chiptune bedrijf in Huizen op bezoek.