Aanrijding bij spoorwegovergang in Hilversum

HILVERSUM – Zondagmorgen heeft er een ongeval plaatsgevonden bij de spoorwegovergang ‘kleine spoorbomen’ aan de Schoolstraat. Het ongeval gebeurde ongeveer rond half tien.

Hulpdiensten waaronder ambulances, brandweer en politie spoedde zich naar het incident. Ook een traumahelikopter werd gestuurd, deze landde op het marktplein. Na behandeling ter plaatse is het slachtoffer met onbekend letsel met spoed naar het UMC ziekenhuis vervoerd.

De Incidentenbestrijding van ProRail kwamen ter plaatse om de reizigers uit de trein te evacueren. Hierna hebben zij de rest van het incident afgehandeld. Over de oorzaak van het ongeval bestond enige onduidelijkheid. De landelijke eenheid van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht. Men gaat uit van een suïcidepoging.

Praten over zelfdoding kan bij hulp- en preventielijn Bel 113 of gratis 0800-0113. Of ga naar www.113.nl.