Politie maakt einde aan groot illegaal feest in Hilversum

HILVERSUM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een einde gemaakt aan een groot illegaal feest. De feestgangers hadden zich verzameld in de bossen bij natuurgebied Anna’s Hoeve.

Na verluid vond het feest plaatst bij een bouwterrein van de HOV tegen de A27 aan. Het was de hele avond een komen en gaan van taxi’s, voornamelijk uit Amsterdam. Ook de parkeerplaatsen rondom het natuurgebied en de Hilversumse Sportvereniging Wasmeer stonden vol met auto’s.

Een politiemacht met agenten uit diverse omliggende gemeentes kwam in actie om een einde te maken aan het feest. Honderden feestgangers werden verzocht om het gebied te verlaten en huiswaarts te gaan. Er werden twee aanhoudingen verricht waaronder de DJ en een vrouw die een agent een schop gaf. De politie heeft ook een personenauto in beslag genomen en laten afslepen.