Grote hoeveelheid rommel na illegaal feest in Hilversum

HILVERSUM – Bij een schouw op het HOV-bouwterrein bij Anna’s Hoeve zijn weinig vernielingen aangetroffen. Op het bouwterrein was vannacht een groot illegaal feest aan de gang. Met een flinke politiemacht werd een einde gemaakt aan het feest.

Bij daglicht is een enorme hoeveelheid rommel te zien die is achtergebleven onder het viaduct. Lachgas ballonnetjes en lege flessen drank liggen overal verspreid. Buiten het viaduct en in het natuurgebied werd weinig aangetroffen. Enkele hekwerken welke omgetrokken waren zijn inmiddels weer op zijn plaats gezet. 

Het nieuwe viaduct was pas enkele dagen gereed. Een camera die op het bouwterrein gericht stond bleek eerder deze week al te zijn weggedraaid van het viaduct. De DJ en vermoedelijk ook organisator is aangehouden. Daarnaast werd er nog een vrouwelijke feestganger aangehouden die een politieagent een schop had gegeven.