Auto over de kop na botsing tegen boom in Hilversum

HILVERSUM – Vrijdagavond heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising Naarderstraat met de Mies Bouwmanboulevard.

De bestuurder van een personenauto verloor rond kwart over negen op de kruising de macht over het stuur. In zij vlucht ramde het voertuig een boom uit de grond en kwam enkele meters verder op zijn kop tot stilstand op het fietspad.

De bestuurder en twee inzittenden raakte niet gewond, de bestuurder zou gevlucht zijn. De brandweer kwam ter plaatse om het voertuig veilig te stellen en de boom in stukken te zagen. Uit het voertuig haalde de politie een lachgas cilinder. Het voertuig is total loss en is door een berger afgesleept.

Het is niet de eerste keer dat het mis gaat op deze zelfde plek

2016 : Jaguar crasht op Mies Bouwmanboulevard
2017 : Auto klapt op lichtmast Mies Bouwmanboulevard
2019 : Auto op zijn kop Mies Bouwmanboulevard