Vrouw overleden door misdrijf in Bussum

BUSSUM – In een woning aan de Nieuw Bellevue is zaterdagochtend een dode vrouw aangetroffen. Een verdachte is in de omgeving aangehouden.

De hulpdiensten kwamen zaterdagochtend rond vijf uur in actie na een melding van een reanimatie. Ter plaatse werd de inmiddels al overleden vrouw aangetroffen. Het was al snel duidelijk dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. De forensische opsporing is de hele dag bezig geweest met sporenonderzoek. Aan het eind van de middag arriveerde een rouwauto.

In de woning woonde een gezin met vier kinderen waarvan drie jonge kinderen. De moeder was de Nederlandse taal niet of nauwelijks machtig en kwam zelden buiten. De kinderen waren enkele weken geleden door de kinderbescherming uit huis geplaatst. De vader van het gezin zou volgens omwonende direct om de hoek zijn aangehouden.