Politie doet inval bij bedrijf in Loosdrecht

LOOSDRECHT – De politie heeft woensdag een inval gedaan bij een bedrijf aan de Industrieweg. Het bedrijf wordt verdacht van het faciliteren van de productie en handel in drugs.

De politie viel met zeker vijftig politiemensen binnen bij het bedrijf wat een groothandel in tabaksproducten en rokersbenodigdheden zou zijn. Diverse goederen werden de gehele dag in vrachtwagens geladen. Ook is de administratie van het bedrijf in beslag genomen om te onderzoeken over er sprake is van inkomsten uit een criminele hoek.

De vrachtwagens moesten de goederen transporteren naar de Schaverijstraat in Utrecht. Hier zit het ketenbeslaghuis van de politie gevestigd. Het Ketenbeslaghuis is belast met de registratie, het beheer en de verwerking van in beslag genomen goederen.

Aan het einde van de middag vertrokken de laatste vrachtwagens en werd het pand afgesloten.