Auto crasht in tuin na burnout in Huizen

HUIZEN – Een automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag in een tuin gecrasht. Het eenzijdige ongeval vond plaats aan de Nieuwe Bussumerweg nadat de bestuurder van een snelle BMW M4 een burnout trok vanaf de stoplichten.

Een spoor van rond de 200 meter liep zo door een heg een tuin in. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een andere auto welke op de oprit stond. De bestuurder van het voertuig is na het ongeval op de vlucht geslagen.

De eigenaar van de BMW kwam nadat deze was ingelicht door de politie ter plaatse, Hij verklaarde niet te weten hoe zijn auto in de tuin terecht kwam. Het voertuig zou voor onderhoud bij de garage staan.

Het voertuig is door een berger met behulp van een kraan uit de tuin getakeld. Het voertuig is voor sporenonderzoek afgesleept.