Gewapende overval op Albert Heijn in Hilversum

HILVERSUM – Zaterdagavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op het filiaal van de Albert Heijn.

De overval werd door twee jongens gepleegd bij supermarkt Albert Heijn aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. Het duo van rond de 17 jaar oud ging er na de overval op een scooter welke veel lawaai maakte vandoor.

Na de overval werd er direct een burgernet oproep verstuurd om uit te kijken naar de jongens. Ook vloog er korte tijd een politiehelikopter boven Hilversum. Helaas is er nog niemand aangehouden. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart.

Bij de overval zijn gelukkig geen gewonden gevallen. Wel is het personeel hevig geschrokken. Onder het personeel een aantal minderjarige vakkenvullers, deze werden door hun ouders opgehaald.