Geparkeerde auto verwoest door brand in Huizen

HUIZEN – Woensdagochtend vroeg zijn er drie auto’s door brand beschadigd geraakt. Een van de auto’s brandde compleet uit.

De nachtrust van bewoners aan het Kropaar werd woensdagochtend rond half vijf ruw verstoord door een aantal luide explosies. Deze bleken afkomstig van een geparkeerde auto welke in brand stond.

Brandweerlieden waren snel ter plaatse om de brand te blussen, bij aankomst stond het voertuig al volledig in brand. De brandweer kon overslag naar andere geparkeerde auto’s voorkomen. Wel liepen deze voertuigen behoorlijk schade op.

In november 2019 stond er ook al een auto in brand op de parkeerplaats aan de Kropaar hoek Zegge.  Of de beide branden wat met elkaar te maken hebben, is niet bekend. De politie stelt een onderzoek in.