Auto frontaal tegen boom gebotst in Huizen

HUIZEN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden in Huizen. Een automobilist botste met zijn voertuig frontaal op een boom.

Het ongeval vond rond de klok van één uur plaats aan de Crailoseweg, tussen de Sijsjesberg en de Nieuwe Bussummerweg. In eerste instantie werden de hulpdiensten naar de kruising bij Tergooi ziekenhuis gestuurd.

De automobilist raakte bij het ongeval gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een bijrijder is na het ongeval vermoedelijk op de vlucht geslagen. In het voertuig trof de politie ook een lachgas ballonnetje aan.

De brandweer heeft ter plaatse de motorkap open gebroken om de accu los te koppelen. Het zwaar beschadigde voertuig is door een berger afgesleept. De Crailoseweg was door het ongeval enige tijd deels afgesloten voor verkeer.