Aanhouding na gewapende overval Big Snack in Hilversum

HILVERSUM – Cafetaria Big Snack is zondagavond voor de 2e keer dit jaar overvallen. Een persoon kon na de overval in de omgeving worden aangehouden.

Rond sluitingstijd kwam er een man het cafetaria aan de Koningsstraat binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het personeel zou hierop terug gedreigd hebben met een pan kokend heet vet. Hierna koos de overvaller het hazenpad en werd direct de politie ingeschakeld.

Niet veel later heeft de politie in de omgeving een verdachte in de boeien kunnen slaan. Omdat het wapen nog niet gevonden was werd de straat deel afgezet voor onderzoek. Een speurhond heeft in de omgeving naar het wapen gezocht.

In januari van dit jaar werd het cafetaria ook al overvallen. Twee gewapende mannen gingen er toen met een onbekend geldbedrag vandoor. In 2012 toen het cafetaria net verbouwd was vond er ook een overval plaats. Twee mannen konden toen in het centrum van Hilversum worden aangehouden.