Verdachte situatie bij House of Dreams in Naarden

NAARDEN – Een politiemacht is zondagavond ingezet voor een verdachte situatie bij het voormalige landhuis van John de Mol in Naarden.

Een politiemacht kwam in actie na de melding van een verdachte situatie rondom het landhuis aan de Meentweg. Er zouden vuurwapen gevaarlijke personen gezien zijn. Een politiehelikopter hing lange tijd boven het landgoed. Ook liepen er Zwaarbewapende agenten van de Dienst Speciale Interventies (DSI). Er zijn geen verdachte aangehouden.

Het voormalige landhuis van John de Mol is inmiddels eigendom van Igor Alberts & Andreea Cimbala. En dat mag iedereen weten, op het smeedijzeren toegangshek staan beide namen met daarbij de tekst House of Dreams. In het Multi-level marketing (MLM) omzet klassement van Business For Home staat het steenrijke duo op de eerste plaats.