Automobiliste vliegt uit de bocht op afrit A27

BLARICUM – Een automobiliste is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Hulpdiensten werden even rond kwart voor twee massaal opgeroepen voor het ongeval.

Een automobiliste welke vanuit de richting van Hilversum kwam miste bovenaan afrit 35 Huizen Blaricum een bocht. Haar voertuig werd door de hoge stoeprand van de middenberm gelanceerd, waarna het aan de andere kant van de weg tot stilstand kwam op het talud.

Naast de brandweer politie en ambulance werd er uit voorzorg ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze bleek al snel niet nodig te zijn. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. Een berger heeft het voertuig van het talud gereden en afgesleept.