Vermiste man uit Weesp levenloos teruggevonden

WEESP – Familie van de vermiste Pieter Houtekamer meldt vandaag op Twitter dat de man vrijdag levenloos is teruggevonden.

De 47-jarige man uit Weesp werd sinds woensdagmorgen vermist. Gisteren werd er een grote zoekactie op touw gezet in de omgeving van het Diemerbos. Aan de zoekactie deden o.a veteranen, BOA’s, politiepaarden en Signi-honden mee.

Rond negen uur werd er enkele kilometers verderop een onderzoek gestart aan het Kanaalpad in Muiden. De forensische opsporing heeft hier uitgebreid onderzoek gedaan. Ook een forensisch arts was aanwezig, wat duidt op een stoffelijk overschot.

Het onderzoek vond plaats in een bosperceel vlak langs de snelweg A9.
De afdeling logistiek en ondersteuning van de brandweer kwam ter plaatse om voor verlichting te zorgen. De politie doet geen mededelingen.