Brandweerduikers doorzoeken sloot na aantreffen fiets

LOOSDRECHT – Duikers hebben vrijdagochtend in een sloot gezocht naar een drenkeling. Even daarvoor werd een racefiets met bloed aangetroffen.

Rond half acht werd er aan de Bloklaan N403 tussen Fort Spion en Mijnden een racefiets met bloed langs het fietspad aangetroffen. Omdat er naast het fietspad een sloot lag werden de duikers van Nederhorst den Berg opgeroepen. Ook de brandweer van Loosdrecht kwam volgens procedure met een tankautospuit ter plaatse.

De duikers hebben de sloot doorzocht, maar gelukkig geen persoon in het water aangetroffen. Een ambulance stond paraat voor het geval er wel iemand in de sloot zou worden aangetroffen. Het is vooralsnog niet duidelijk waarom de fiets langs het fietspad is achtergebleven. De politie heeft de fiets veiliggesteld.