Twee auto’s frontaal op elkaar gebotst

HILVERSUM – Aan de Hilversumseweg heeft vrijdagavond een frontale aanrijding plaatsgevonden. Twee personen raakte daarbij gewond.

Het ongeval vond rond zes uur plaats op de grens tussen Hilversum en Laren. De bestuurder van een taxi reed hier na een flauwe bocht door onbekende oorzaak rechtdoor. Een automobiliste die hier reed kon de taxi op haar weghelft niet meer ontwijken. De voertuigen botsten frontaal op elkaar.

Hulpdiensten werden direct opgeroepen waaronder ook de brandweer. De vrouw welke nekklachten had moest gestabiliseerd uit haar voertuig worden bevrijd. De brandweer heeft de auto hiervoor open moeten knippen.

De vrouw is hierna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De taxichauffeur is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd, hij zou tevens zijn aangehouden. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan.