Hilversummer aangehouden na dodelijke steekpartij

AMSTERDAM  –  Een 48-jarige verdachte uit Hilversum is aangehouden voor een steekpartij met dodelijke afloop in Amsterdam.

De steekpartij vond zaterdagavond plaats aan de Agatha Christiesingel in Amsterdam-Zuidoost. De verdachte en het slachtoffer zouden volgens getuigen ruzie hebben gekregen op straat. Hierbij zou gestoken zijn waarop het slachtoffer in elkaar zakte. De verdachte ging er met zijn auto vandoor.

Het slachtoffer, een 53-jarige man uit Ouderkerk aan de Amstel werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij aan zijn verwondingen is overleden. De politie wist de 48-jarige Hilversummer in de nacht van zaterdag op zondag aan te houden.

De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder dit steekincident heeft plaatsgevonden.