Grote brand op chaletpark in Nederhorst den Berg

NEDERHORST DEN BERG – In de nacht van zondag op maandag is er een grote brand uit gebroken op chaletpark De Vechtoever.

De brandweer van Nederhorst den Berg kreeg even voor een uur een melding van een woningbrand bij een chaletpark aan de Eilandseweg. Ter plaatse betrof het een uitslaande brand met enorm veel vliegvuur.

De brandweer is direct gestart met blussen en het nat houden van omliggende recreatiewoningen. Hierbij kwamen diverse omliggende korpsen assistentie verlenen. Rond drie uur was de brand uit en kon worden begonnen met het nablussen.

Bij de brand zijn twee chalets volledig verwoest, een derde chalet is door de brandweer gered. Bij de brand raakte niemand gewond, enkele aanwezige recreanten zijn door het ambulancepersoneel nagekeken in verband met rookinhalatie.