Gewonde bij steekpartij in Hilversum

HILVERSUM – Bij een steekpartij in Hilversum is donderdagavond een persoon gewond geraakt. Twee verdachten sloegen op de vlucht.

Het incident vond rond kwart over negen plaats ter hoogte van de parkeerplaats hoek Simon Stevinweg met de Noorderweg. Een vrouw raakte bij het incident gewond, zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie deed een burgernet oproep om uit te kijken naar twee getinte mannen die ongeveer tussen de twintig en dertig jaar, beiden zouden donker gekleed zijn. Het duo rende weg in de richting van het station. De verdachten zijn niet meer aangetroffen.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Een speurhond van de politie heeft in het gras gezocht maar niks aangetroffen. De aanleiding van de steekpartij is nog niet bekend.