Hulpdiensten delen rozen uit aan zorgmedewerkers

HILVERSUM / BLARICUM – Met een aubade van sirenes, een lang applaus en bloemen hebben brandweer, ambulancedienst en politie vanmiddag de zorgmedewerkers van de Tergooi ziekenhuizen bedankt.

Voor zowel de locatie in Hilversum als in Blaricum kwamen Gooise hulpdiensten bijeen om een eerbetoon te brengen aan de harde werkers in het ziekenhuis.

In Hilversum kregen medewerkers en een vertegenwoordiging van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis uit handen van John van der Zwan (commandant Brandweer Gooi en Vechtstreek en Flevoland) en Pieter Broertjes (voorzitter van de Veiligheidsregio en burgemeester van Hilversum) een bloem overhandigd. Brandweer Hilversum, ‘s-Graveland,Logistiek & Ondersteuning, de ambulancedienst RAV en agenten brachten met hun auto’s een groet.

Voor Tergooi Blaricum kwamen Brandweer Laren, Blaricum en Logistiek & Ondersteuning de zorgverleners in het zonnetje zetten. Met spandoeken, bloemen en veel zwaailichten en sirenes kregen de medewerkers in het ziekenhuis ook daar een groots eerbetoon.

Waardering

In het hele land worden zorgverleners in het zonnetje gezet die zich inzetten in tijden van de coronacrisis. Ook steken de hulpverleners elkaar de helpende hand toe.

Ook in de organisaties zelf is er veel waardering voor de inzet van hulp- en zorgverleners. Zo kregen medewerkers van de Veiligheidsregio, waaronder brandweerlieden uit Gooi, Vechtstreek en Flevoland, vandaag ook een bedankje van hun leidinggevenden voor hun tomeloze inzet: een box met chocolade-eitjes.