Bezorgvrachtwagen botst tegen balkon van flat

HILVERSUM – Een kleine vrachtwagen van supermarkt Albert Heijn heeft donderdag een balkon van een flat geraakt. Het balkon moest uit voorzorg gestut worden.

De bezorger van Albert Heijn moest donderdag wat boodschappen afleveren bij een flat aan de Oosterengweg. Omdat hier werkzaamheden zijn moest de chauffeur aan de achterkant lossen. Al zoekende naar het huisnummer klapte hij met zijn bestelwagen tegen een balkon aan.

Omdat er scheurtjes in de drager van het balkon zaten moest het balkon eerst gestut worden voor de bestelwagen geborgen kon worden. De scheurtjes worden later onderzocht en gerepareerd.

Het is al de zoveelste keer laten bewoners weten. Een oplossing zou volgens een van hen reflecterende strepen zijn op de hoeken van de balkons. Enkele weken geleden was het ook al raak midden in de nacht. De dader ging er na een enorme klap snel vandoor zonder zich te melden.