Aanrijding met lachgas in Hilversum

HILVERSUM – Aan de Diependaalselaan heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een aanrijding plaatsgevonden. Er raakte niemand gewond.

De aanrijding vond rond half een plaats nadat een automobilist met een lachgasballon aan zijn mond een auto had ingehaald en vol op zijn rem ging staan. De bestuurster van de achteropkomende auto kon niet meer uitwijken met een aanrijding tot gevolg.

De bestuurster werd na de aanrijding voor van alles uitgemaakt door de twee inzittende van de voorste auto. De politie trof in de voorste auto een lachgas cilinder aan. De politie kon hier weinig tegen doen.

Nadat de gegevens genoteerd waren mochten de twee hun weg vervolgen. Hun voertuig had vrijwel geen schade. Het voertuig van het slachtoffer raakte behoorlijk beschadigd en moest worden afgesleept.