Auto schampt boom en belandt in sloot

MAARTENSDIJK – Aan de Tolakkerweg is vannacht een automobilist met zijn auto in de sloot belandt.

De automobilist reed rond een uur in de richting van Hollandsche Rading vlak voor een vluchtheuvel schampte hij een boom en gaf vermoedelijk een ruk aan het stuur. De auto werd gelanceerd over de vluchtheuvel en kwam tot stilstand in een sloot langs de weg.

De bestuurder raakte niet gewond en kon op eigen kracht uit zijn voertuig komen. De politie had veel aandacht voor het voertuig, deze werd grondig doorzocht. In de auto lag een grote fles lachgas. De bestuurder is door de politie meegenomen, of hij is aangehouden is onbekend.

Een berger heeft met  behulp van een kraan de auto uit het water getakeld en afgesleept. Vanwege de bergingswerkzaamheden was de weg enige tijd afgesloten voor verkeer.