Auto vliegt twee keer in brand

HILVERSUM – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een autobrand gewoed in Hilversum. De brandweer werd rond half vier opgeroepen voor de brand aan de Sumatralaan ter hoogte van de Javalaan.

Toen de brandweer van Hilversum ter plaatse kwam stond sloegen de vlammen al uit de geparkeerde Jeep. De brandweerlieden hebben de brand geblust. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Het voertuig is door de brand total loss geraakt en moest worden afgesleept.

Nadat de auto afgesleept was kwam de berger er voor de deur van het bergingsbedrijf in Blaricum achter dat het voertuig weer in brand stond. Hij bedacht zich geen moment en liet de brandende auto van zijn vrachtwagen rijden.

De brandweer van Blaricum kwam ter plaatse en heeft de brand geblust. Afgelopen zomer gebeurde dit ook al een keer met een motor welke was afgesleept na een brand.

In Blaricum vloog het voertuig voor de tweede keer in brand.