Fietsster overleden na aanrijding met bus

BUSSUM – Bij een ernstig ongeval op de Comeniuslaan in Bussum is een fietsster door een bus overreden. De fietsster, een vrouw uit Naarden, is hierbij overleden.

De bus reed voor de NS omdat er een wisselstoring was tussen Weesp en Naarden-Bussum. De bus stond in de file op de Comeniuslaan en reed richting station Naarden-Bussum. Aan weerszijden stonden op dat moment auto’s in de file. Betrokkenen ter plekke, die voor de bus in de file stonden, verklaren dat de bus ineens begon te rijden en auto’s aan de kant duwde. Daarbij raakten zeker zes auto’s beschadigd.

In tegenovergestelde richting kwam op dat moment ook een vrouw op een bakfiets aangereden die onder de bus terecht kwam. Voorin zat een kind. Omstanders hebben nog geprobeerd de vrouw onder de bus vandaan te halen, maar de vrouw bleek toen al te zijn overleden. Het kind werd mogelijk door de klap uit de bakfiets geslingerd maar raakte niet gewond.

De buschauffeur is in de ambulance nagekeken, hij zou onwel zijn geworden achter het stuur.

 

 

Vorig artikelAuto vliegt twee keer in brand
Volgend artikelTragisch ongeval mogelijk door een technisch falen