Scooterrijder onder bestelbus in Hilversum

HILVERSUM – Een scooterrijder is maandagmorgen onder een bestelbus terecht gekomen en klem komen te zitten. De brandweer moest het slachtoffer bevrijden.

Het ongeval gebeurde rond tien voor acht op de hoek Naarderstraat met de Tesselschadelaan. De bestuurder van een afslaande bestelbus zag vermoedelijk de scooterrijder welke op het fietspad reed over het hoofd met een aanrijding tot gevolg.

Het slachtoffer is door de brandweer onder de bestelbus vandaan gehaald, waarna deze per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. Een opgeroepen traumahelikoper uit Nijmegen hoefde uiteindelijk niet door te vliegen naar Hilversum.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht. De Naarderstraat is vanwege het onderzoek nog enige tijd afgesloten voor verkeer.