Auto op zijn kop na ongeval in Hilversum

HILVERSUM – Rond tien uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden in Hilversum.

Hulpdiensten rukten zaterdagmorgen massaal uit naar de rotonde Diependaalselaan met de Loosdrechtseweg. Een voertuig kwam hier door onbekende oorzaak in de berm terecht  schampte een boom waardoor het voertuig om rolde en op zijn kop tot stilstand kwam.

Twee personen waarvan een persoon mindervalide konden niet zelfstandig uit het voertuig komen. De brandweer van Loosdrecht heeft beide inzittenden uit het voertuig bevrijd. Beiden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De Diependaalselaan was vanwege het ongeval tussen de Loosdrechtseweg en de Kerkelandenlaan tijdelijk geheel afgesloten. Het voertuig is door een berger weer op zijn wielen gezet en afgesleept.