Twee mannen aangehouden voor overval op supermarkt

HILVERSUM – De politie heeft twee verdachten aangehouden voor de gewapende overval op de Attent Supermarkt aan de Minckelersstraat.

De recherche startte direct na de overval een onderzoek en kwam daarbij al snel de twee verdachten op het spoor. Beiden konden worden aangehouden en zijn in verzekering gesteld. Het gaat om twee mannen van 18 jaar oud uit Blaricum en Zeewolde.

Maandagavond werd de supermarkt overvallen. Twee mannen kwamen de winkel rond sluitingstijd binnen en bedreigden het personeel met grote messen. Er raakte niemand gewond.

De recherche zet het onderzoek ondanks de aanhoudingen voort. De politie is nog op zoek naar extra getuigen van de overval. Of de twee ook iets te maken hebben met de overval op Snackbar Röling is niet duidelijk.