Zwaargewonde man blijkt gevallen

HILVERSUM – Aan de Prins Bernhardstraat is zondagmorgen een man zwaargewond geraakt vermoedelijk na een mishandeling. Het slachtoffer werd rond half elf voor de ingang van een van de Entrada torens aangetroffen. Op dat moment was hij niet aanspreekbaar.

Hulpdiensten waren snel ter plaatsen om hulp te verlenen, een traumahelikopter landde voor het station. Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is nog niet exact duidelijk wat er zich heeft afgespeeld. De politie is een onderzoek gestart. Via Burgernet werd een oproep gedaan uit te kijken naar een vermoedelijke dader. De politie trok deze oproep later op de dag weer in.

UPDATE politie: Er was ‘slechts’ sprake van een ongeval, aldus een politiewoordvoerder maandagmiddag. Mogelijk was de man daarbij onder invloed van drank of drugs, aldus de zegsvrouw. “Getuigen bevestigen dit verhaal.” Hoe het dan kan dat er vrij snel nadat de man werd aangetroffen een burgernetbericht uitging met de mededeling uit te kijken naar een 45 tot 50 jaar oude man als verdachte van de mishandeling, is ook voor de politie nog onduidelijk. Hoe het met het slachtoffer is, is eveneens onbekend.