Gewapende overval op snackbar Röling

HILVERSUM – Twee personen hebben woensdagavond een gewapende overval gepleegd op een snackbar. Het is nog niet bekend of ze iets hebben buitgemaakt.

De overval werd rond elf uur gepleegd bij snackbar Röling aan de Kleine Drift. Twee overvallers kwam de snackbar in rennen en bedreigen de medewerker met een vuurwapen en een steekwapen. De twee mannen schreeuwden: “Dit is een overval!” en eisten geld uit de kassa.

De medewerker maakte de kassa open, waarop de daders een geldbedrag uit de kassa stalen. De twee daders renden vervolgens de zaak uit en vluchtten op een scooter die veel lawaai maakte in de richting van de achterzijde van station.

De politie is een onderzoek gestart naar de overval. Mensen die iets gezien denken te hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.